Kaluste- ja messuasentajia

Salkapuu on puusepänliike, joka suunnittelee ja toteuttaa kalusteita ja tapahtumarakenteita. Valmistamme mittatilauskalusteita muun muassa myymälöihin, ravintoloihin, julkisiin tiloihin ja yksityisasiakkaille. Suunnittelemme ja toteutamme vuosittain myös lukuisia yksilöllisiä messuosastoja ja tapahtumarakenteita kotimaahan ja ulkomaille. Omat puuseppämme ja pintakäsittelijämme valmistavat kalusteet ja rakenteet.

Työmäärämme kasvaessa haemme joukkoomme messu- ja kalusteasentajia.

Molemmissa tehtävissä B- ajokortti on pakollinen, C-ajokortti katsotaan eduksi. Työntekijöiltämme me toivomme reipasta asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä, omatoimisuutta ja aktiivista ja toimeen tarttuvaa otetta työhön.

Kalusteasentaja

Kalusteasentajana työtehtäviisi kuuluu mittatilauskalusteiden asennukset asiakkaiden kohteissa. Kohteet vaihtelevat uudisrakennuksista olemassa oleviin tiloihin.

Toivoisimme sinulta:

  • aiempaa kokemusta mittatilauskalusteasennuksista
  • Taitoa lukea asennuskuvia
  • Kokemusta erilaisissa rakennus- ja asennuskohteissa toimimisesta

Messuasentaja

Messuasentajana työtehtäviisi kuuluu messuosastojen asennus- ja valmistelutyöt. Toteutamme messuosastoja ympäri Suomen ja satunnaisesti myös ulkomaille.

Arvostamme aiempaa kokemusta messuasennuksesta, mutta myös koulutamme tarpeen mukaan tehtävään.  Työssä menestymisessä auttaa käytännön käden taidot, joustava asenne ja kyky oppia uutta.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lähetäthän hakemuksen osoitteeseen kari.irri@salkapuu.fi