liiketilojen suunnittelu ja sisustus

Myymäläkausteet mittatilaustyönä. Laadukkaat myymäläkalusteet kaikkiin kohteisiin. Suunnittelemme ja toteutamme viihtyisät ja nykyaikaiset toimitilan mittatilauskalusteet kokonaisuudessaan, tai täydennämme jo olemassa olevaa toimitilaanne laadukkailla kalusteilla.Valmistamme kalusteita myös valmiiden suunnitelmien pohjalta.Kalusteemme valmistetaan aina mittatilaustyönä, joten voimme taata teille yksilöllisen ja viimeistellyn lopputuloksen. Oma suunnittelumme auttaa teitä luomaa viihtyisän toimitilan, jossa huomioidaan myös ergonomia sekä käytännöllisyys.
– Liiketilakalusteet
– Toimitilakalusteet
– Myymäläkalusteet
– Pop up -kalusteet ja myymälät

tyylikkäät kalusteet ravintoloihin ja kahviloihin

Ravintolakalusteet mittojen mukaan. Näyttävät ravintolakalusteet antavat hyvän ensivaikutelman. Mittatilaustyönä ravintolakalusteet kaikkiin kohteisiin. Suunnittelemme ja toteutamme ravintola, – kahvila- sekä baaritilojen kalustuksia kaikille aisteille. Teemme ravintolatoteutuksia valmiiden suunnitelmien pohjalta, tai suunnittelemme ravintolasi visuaalista ilmettä tukevan sisustuskonseptin ja hoidamme koko toteutuksen valmiiseen kalustukseen asti.
– Kahvilakalusteet
– Ravintolakalusteet
Baarikalusteet
– Kassa- ja myyntitasot

julkisten tilojen erikoiskalusteet

Vahvuutemme on selkeä näkemys, ammattitaitoinen osaaminen toteutukseen ja halu palvella asiakkaitamme erilaisissa ja haastavissakin kalustuksissa. Kuuntelemme asiakkaidemme tarpeita ja toiveita, ja luomme sen pohjalta toteutuksen, joka on mieleenpainuva ja ainutlaatuinen.Parhaiden kalusteiden avulla luodaan kokonaisuus, jossa viihtyvät niin asiakkaat kuin henkilöstökin.
– Erikoiskalusteet
– Puukalusteet
– Apteekkikalusteet
– Hotellikalusteet
– Kirjastokalusteet
– Laivakalusteet

Mittatilauskalusteet yksityisasiakkaille

Toteutamme erikoiskalusteita ja mittatilaushuonekaluja myös yksityisasiakkaille erilaisiin kohteisiin. Kalusteet valmistetaan räätälöidysti asiakkaan tarpeen mukaan ja suunnittelutyössä auttaa oma suunnittelijamme sekä puuseppämme.
– Keittiöt
– Kiintokalusteet ja kaapistot esim, eteinen, vaatehuone, kodinhoitohuone
– TV-tasot ja vitriinit
– Kylpyhuoneen kalusteet
– Vaatekaapit
– Erikoiskalusteet

cnc jyrsintä ja maalaamopalvelut

Moderni konekanta mahdollistaa kalusteiden kustannustehokkaan valmistamisen: pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä tehokkaammin ja monipuolisemmin. Käytössäämme on uuden CNC-koneen lisäksi kaikki puusepäntyössä vaadittavat peruslaitteet, sekä oma maalaamo. Osaavan ja ammattitaitoisen henkilökuntamme ansiosta, takaamme yksilöllisen ja laadukkaan työnjäljen kaikkiin toteutuksiimme.
Tarjoamme CNC jyrsintää myös alihankintapalveluna.