Maalaamo

Oma kalustemaalaamomme mahdollistaa yksilöllisten toteutusten tekemisen. Taitava pintakäsittelymme takaa viimeistellyn lopputuloksen mittatilauskalusteille. Palvelemme myös muita kalustevalmistajia maalaukseen liittyvissä asioissa, joten jos toteutuksesi on pintaa vaille valmis, ole yhteydessä meihin!

Komposiittimateriaalien työstö

Työstämme Coriania ja muita komposiittimateriaaleja. Näillä materiaaleilla luodaan kauniita, saumattomia, kulutusta kestäviä ja helposti puhtaana pidettäviä pintoja.

Toimitilabrändäystä kustannustehokkaasti

Yrityksenne tarpeet ja tavoitteet ohjaavat suunnitteluamme. Liiketilabrändäyksen ei tarvitse olla kallista. Otamme suunnittelussa huomioon asiakkaan budjetin ja etsimme siihen sopivat ratkaisut. Oman tuotantomme avulla varmistamme laadukkaan lopputuloksen ja kustannustehokkaat ratkaisut. Tilasuunnitelman lähtökohdan ei aina tarvitse olla koko tilan uudistaminen, pienilläkin pintamateriaalien ja kalusteuudistusten avulla saadaan tehtyä merkittäviä muutoksia. Palvelemme kaiken kokoisia yrityksiä eri toimialoilta ympäri Suomen.

Lisäarvoa erottuvilla brändielementeillä

Erottuminen on liikkeesi käyntikortti. Suunnittelemme ja toteutamme kokonaisia myymälä- ja toimitilasisustuksia, yksittäisiä mittatilauskalusteita, tuotetelineitä tai pieniä tila freesauksia. Teemme tuotteellesi tai palvelullesi erottuvan ja yksilöllisen ympäristön, jossa puitteet ja brändi kävelevät käsi kädessä. Oli kyse sitten pysyvästä tai väliaikaisesta ratkaisusta, me toteutamme tilasta liiketoimintaasi tukevan elämyksen!