Tiloja aidoille kohtaamisille

Yrityksenne tarpeet ja tavoitteet ohjaavat suunnitteluamme. Otamme suunnittelussa huomioon asiakkaan budjetin ja etsimme siihen sopivat ratkaisut. Oman tuotantomme avulla varmistamme laadukkaan lopputuloksen ja kustannustehokkaat ratkaisut. Tilasuunnitelman lähtökohdan ei aina tarvitse olla koko tilan uudistaminen, pienilläkin pintamateriaalien ja kalusteuudistusten avulla saadaan tehtyä merkittäviä muutoksia.
Teemme tuotteellesi tai palvelullesi erottuvan ja yksilöllisen ympäristön, jossa puitteet ja brändi kävelevät käsi kädessä.

Me uskomme siihen, että ihmisten aito kohtaaminen kasvotusten ei tule koskaan katoamaan. Näille kohtaamisille tarvitaan aina sopivat, brändiä eteenpäin vievät puitteet, joissa tuotteet ja palvelut ovat katseltavissa ja kosketeltavissa.

 

Toteuttamisen arvoisia suunnitelmia

Olemme saaneet kiitosta mielikuvituksellisista toteutuksistamme. Suunnittelussa kiinnitämme huomiota tilan toimivuuteen, materiaalien laadukkuuteen ja kierrätettävyyteen sekä tehokkaaseen, yrityksenne brändin mukaiseen visuaalisuuteen. Pidämme huolen siitä, että toteuttamamme tilat ovat toiminnalliselta ja taloudelliselta näkökantilta järkeviä.

Oman tuotantomme ansiosta pystymme nopeisiin toimituksiin. Omat puuseppämme, kustannustehokkaat ratkaisut ja tuotannon konekanta mahdollistavat monipuoliset tuotantotavat. Kestävä kehitys on meille tärkeää ja siksi varmistamme aina käytettävät materiaalit ja niiden kierrätettävyyden.